Genieten in een chalet op de Veluwe!

Welkom bij Chalet Mirani op vakantiepark Reewold !

Prachtig chalet op de Veluwe

Dit is dé vakantiebestemming voor de echte levensgenieter,  met glooiende heuvels, veel natuur om je even lekker terug te treken. Deze regio biedt zoveel mogelijkheden dat er voor iedereen wat te doen is!​

Het chalet zelf biedt alle benodigdheden voor een zorgeloos verblijf. Er is centrale verwarming aanwezig, airco, vaatwasmachine, wasmachine, koelkast met vriezer, 2 slaapkamers, slaapbank, televisie, Wi-Fi, etc. Verder ben je van alle gemakken voorzien omdat bijna alle dagelijkse te gebruiken inventaris aanwezig is waardoor je bijna niet kan misgrijpen.

Parkeren op eigen terrein

Goede Restaurants

Beboste omgeving

Recreatiepark Reewold

Dit luxe chalet staat op een zeer aangenaam chaletpark genaamd Reewold. Deze fijne locatie bevindt zich in Koudhoorn (tussen Putten en Garderen) wat gelegen ligt in de natuurrijke omgeving ‘De Veluwe’.
De schitterende accommodatie biedt veel mogelijkheden en is de ideale plek om tot rust te komen. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden en uitjes in de omgeving van het chalet te vinden, zoals loop- en fietsroutes door het bos, strand Nulde, Klimbos Garderen, Zandsculpturenfestijn en het Speulder- en Sprielderbos als één van de mooiste en oudste ‘dansende’ bossen van Nederland.

De Omgeving

Het chaletpark Reewold staat bekend om zijn keurig onderhouden accommodatie(s) en haar rustgevende natuurrijke omgeving. Dit is dé vakantiebestemming voor de echte levensgenieter,  met glooiende heuvels, veel natuur om je even lekker terug te treken. Deze regio biedt zoveel mogelijkheden dat er voor iedereen wat te doen is!​

Ervaringen van onze gasten

Bekijk onze beschikbaarheid

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Doe hier een reserveringsaanvraag

Bekijk ook ons andere chalet in Italie

In Italie bieden wij ook een prachtig chalet op een toplocatie aan de kust in Toscane.