De prachtige omgeving

Ontdek het mooie van de Veluwe!

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier en landdrostambt van het hertogdom Gelre. De Veluwe meet ongeveer 1.000 km². In tegenstelling tot het oude kwartier heeft de Veluwe geen duidelijk gedefinieerde vaste grenzen

De Veluwe is prachtig

Eén van de mooiste en meest veelzijdige natuurgebieden van Nederland is de Veluwe. Een gebied met maar liefst twéé nationale parken en daarnaast volop mogelijkheden voor een dagje uit met het hele gezin. De Veluwe is door al deze mogelijkheden een ideale plek om je vakantie door te brengen!

Of je nu houdt van lekker actief bezig zijn of juist wilt genieten van rust en ruimte: op de Veluwe kan het! Onder de meest geliefde activiteiten vallen wandelen en fietsen. Dit kan beide uitermate goed op de Veluwe. Er is een prachtig netwerk van uitgepijlde wandel- en fietspaden waarvan je gebruik kunt maken. Ook zijn er gave avontuurlijke MTB-routes op de Veluwe. En je raakt niet snel uitgekeken, want de Veluwe is maar liefst 1000 km² groot! Houd je ogen en oren goed open, want met een beetje geluk spot je een ree, wild zwijn of edelhert!